Лятно промоционално предложение от Дженерали за вашия бизнес

04 Юни 2014 г.,zastrahovatel.com

 

На 1ви юни, заедно с официалният старт на летния сезон в нашите черноморски и планински курорти Дженерали Застраховане даде старт на промоционална кампания „Лято 2014” по комбинирана застраховка „Дженерали Бизнес Бенефит”. Комбиниратата застраховка е интегриран пакетен продукт, който включва четири отделни застрахователни продукта: Застраховка "Административни и търговски обекти", „Обща гражданска отговорност", застраховка „Злополука" и „Прекъсване на дейността", всеки със своите специфични покрития.

Промоционалното предложение на Дженерали е разработено специално в услуга на собствениците на малки или средни бизнеси и от него могат да се възползват: наематели на сезонни малки семейни хотели, мини-маркети, ресторанти и кафенета, барове и дискотеки, които биха искали да  застраховат обекта само за сезона. Собствениците и/или наемателите могат да избират между разнообразни покрития срещу различни неблагоприятни събития: пожар, природни бедствия, прояви на вандализъм и др., които биха могли да доведат до сериозен ефект върху бизнеса – финансови загуби, затруднения или в някои случаи и до пълната му загуба. Актуалното предложение на Дженерали дава възможност съответните обекти да бъдат застраховани краткосрочно за 4ри и повече месеца, предоставя специално БОНУС покритие - Клауза "Щети, причинени от посетители", както и атрактивни отстъпки при избор на повече от две застраховки от пакета и е валидно за периода от 1ви юни до 31ви юли.

 „Малките и средни предприятия са гръбнакът на икономиката и най-големият източник на нови работни места и икономически растеж” – коментира Ивайло Йосифов – Главен изпълнителен директор на Дженерали България. „За насърчаване на тяхното развитие от голямо значение също така е и предоставянето на подходящи условия за застраховане и реална партньорска подкрепа на дейността на този тип фирми. Ние знаем, че всеки бизнес е различен и има своите особенности, затова чрез новото промоционално предложение по пакета „Дженерали Бизнес Бенефит” се стремим да предоставим гъвкави застрахователни решения, в комбинация с набор от допълнителни покрития и срок, съобразени изцяло с потребностите и желанията на точно този тип клиенти – малки и средни, сезонни или постоянни. Даваме им свободата сами да избират дали да сключат и четирите застраховки от пакета или например да застраховат само имуществото и отговорностите си на работодател” – допълва Ивайло Йосифов.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки