До 45% отстъпка за имуществени застраховки от Алианц

13 Май 2014 г.,zastrahovatel.com

 

Зачестилите природни бедствия принудиха голяма част от хората да помислят за застраховане на своя дом и имущество. Пролетта е сезонът, когато най-често се случват наводения в резлутат на засилените валежи. В редица случаи застраховката може да се окаже решаваща, тъй като понякога щетите от природно бедствие са толкова големи, че е непосилно за едно семейство да посрещне разходите за ремонт. Ето защо застраховката е най-сигурният начин за комплексна защита на дома. 

До 45% отстъпка по имуществена
застраховка "Уютен дом" обяви Алианц България от началото на май. Застраховката осигурява защита на движимо и недвижимо имущество срещу често срещани рискове като пожар, природни бедствия, земетресение, наводнение, късо съединение и др. Покриват се и разходи направени с необходимата грижа за ограничаване на вредите при събитие, разходи за отстраняване на развалини и др. Изключително предимство е, че за всички полици, сключени по време на промоцията няма клауза самоучастие (валидно за всики договорени рискове, включително и за риск "земетресение”). 

От компанията обясниха, че сключването на застраховката е бързо и лесно, като процедурата е максимално опростена и не се изисква опис на имуществото. За максимално улеснение на клиентите се предлага и възможността за разсрочено плащане на премията. 

В допълнение към промоцията, клиентите на Алианц получават и отстъпка при сключване на застраховка "Кражба чрез взлом”. 

"Все повече хора осъзнават необходимостта от застраховане на дома и имуществото си. Чрез кампанията даваме възможност на всички да осигурят защита на своя дом със значителна отстъпка, която достига до 45% . Широкото покритие на различни рискове на застраховката са чудесна възможност за защита на имуществото от непредвидени събития, като наводнения и градушки например, които са на практика ежедневие. В тази връзка Алианц се е доказал като безспорен надежден партньор при преодоляване на неблагоприятните последици от настъпили събития”, коментира Милен Драгневски – изпълнителен директор на ЗАД Алианц България. 

Експертите съветват да обръщаме внимание на условията, покритите рискове и обслужването, предлагано от компаниите, тъй като добрата застраховка се оценява единствено при наличие на щета. По тази причина обслужването, заедно с навременното и коректно изплащане на обезщетение, придобива все по-голяма тежест при избора на застраховател. 

Промоционалните условия по застраховката на Алианц са валидни до 31 юли.

 Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Основи на презастраховането"
Радослав Габровски, 1998
orange_li
"Книга за парите"
Методи Христов Станимир Христов, 2002
orange_li