ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” стартира промоционална кампания за сключване на имуществени застраховки

24 Април 2014 г.,zastrahovatel.com


 

ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” стартира ПРОМОЦИОНАЛНА кампания за сключване на имуществени застраховки по условията на полици БУЛСТРАД БОНУС ДОМ и БУЛСТРАД БИЗНЕС РЕШЕНИЕ, с атрактивни условия и отстъпки.

                 ;               &nbs p;           

От 22.04 до 06.06 защитете своя дом и своя бизнес с отстъпка от 20%!

 

Всеки бъдещ/нов индивидуален или бизнес клиент на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” може да получи своята отстъпка в периода на кампанията.

За удобство на клиентите процесът на сключване на застраховките е максимално улеснен чрез избираеми покрития, лесно определяне на застрахователната сума и автоматично изчисляване на премията. Служителите и партньорите на компанията са на разположение на всеки, който иска да получи адекватна защита за дома или бизнеса си на конкурентни цени и атрактивни условия.

За вашето личноспокойствие - БУЛСТРАД БОНУС ДОМ!

Максимално облекчен начин на сключване на застраховката, без извършване на предварителен оглед.

Полицата е предназначена за:

·                 ;               &nbs p; Апартаменти

·                 ;               &nbs p; Къщи

·                 ;               &nbs p; Други сгради и постройки от специален тип - гаражи, плевни, сайванти, оранжерии, обори, огради, порти, външни площадки, плочници и др.

Застраховката предлага комбиниране на голям брой рискове, предоставящи оптимално покритие за недвижимото и движимото имущество на застрахования.

 БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП дава възможност на своите клиенти да сключат застраховката при един от пет разработени варианти с различни застрахователни суми, или при друг вариант, в зависимост от конкретното им желание.

За вашето бизнес спокойствие - БУЛСТРАД БИЗНЕС РЕШЕНИЕ!

Максимално облекчен начин на сключване на застраховката /отнема по-малко от 10 минути/, без изисквания за попълване на въпросник от страна на кандидата за застраховане и за извършване на предварителен оглед от специалист на БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП

 

Полицата е предназначена за фирмите от микро и малък бизнес, опериращи предимно в сферата на търговията и услугите. Застраховат се активи с обща действителна стойност до 1 000 000 лева.

Към тази група принадлежат:

·                 ;               &nbs p; Различни търговски обекти – магазини, търговски центрове, заведения за обществено хранене;

·                 ;               &nbs p; Обекти, извършващи услуги на населението (химическо чистене, поправки, ремонт) и други;

·                 ;               &nbs p; Другата голяма група обекти, към които е насочен продуктът, обхваща офиси на фирми, специализирани кабинети (лекари, зъболекари) и други.

Продуктът представлява оптимална комбинация на застрахователни рискове.

 Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки