Великденската кампания на ДЗИ

02 Април 2014 г.,zastrahovatel.com

 

С първия ден на месец април застрахователното дружество дава старт на традиционната Великденска кампания, предлагаща пакетни решения за индивидуални и бизнес клиенти в направленията имуществено, здравно и животозастраховане. 
Две нови имуществени застраховки - „Комфорт за дома“ и „Комфорт за бизнеса“, са част от  специалните предложения на ДЗИ в рамките на кампанията. Настоящите и бъдещите клиенти на компанията получават различни отстъпки и бонусни покрития. Така например, през периода на кампанията клиентите, сключили имуществена полица ще могат да получат като бонус едно от най-търсените покрития - „Разходи за временно настаняване“. На практика, в случай, че основното жилище на Застрахования стане напълно негодно за обитаване, в резултат от покрит по полицата риск ДЗИ осигурява обезщетение на разходите за временно настаняване на застрахования и членовете на неговото семейство в хотел / жилище под наем, съгласно условията на сключения договор. За удобство на клиентите процесът на сключване на новите застраховки е максимално улеснен чрез готови пакети от покрития, лесно определяне на застрахователната сума, бързо изчисляване на премията, оптимизирано изготвяне и попълване на документи.
 
Защитата на живота и здравето на клиентите допълват сигурността на дома и бизнеса. За клиентите, които търсят дългосрочна финансова стабилност и сигурност при непредвидени ситуации, ДЗИ осигурява изключително гъвкави индивидуални решения - застраховки „Живот”, комбиниращи спестяване и/или защита в зависимост от конкретните нужди. Разширените здравни покрития са допълнителна гаранция за спокойствие и сигурност във всекидневието. 
 
Паралелно с богатия набор от възможности за индивидуални клиенти, ДЗИ отговаря на пазарните нужди  и на бизнеса. Настоящата кампания е насочена и към работодателите, за които отговорното отношение към служителите е приоритет. За тях е пакетното предложение от групова  застраховка „Живот” и утвърдения продукт ДЗИ „Здраве“. На достъпна цена ДЗИ „Здраве“ гарантира възстановяване на разходи за извънболнично лечение, медикаменти за домашно лечение, помощни средства и медицински транспорт, както и изплаща суми за оперативно лечение и болничен престой.

Продължителността на кампанията е от 01.04-30.06.2014г., като първите 7 000 клиента на ДЗИ ще получат подарък.

 

Информация за застрахователните продукти, включени в кампанията:

Имуществените застраховки на ДЗИ защитават, както жилището или офиса на клиента, така и вещи за ежедневна употреба в едно домакинство (мебели, домакински електроуреди и др.) или офис оборудване. Те осигуряват застрахователна защита за събития, настъпили в резултат на пожар, природни бедствия - буря, градушка, наводнение, земетресение, злоумишлени действия на трети лица, кражба чрез взлом и въоръжен грабеж, чупене на стъкла и др.

Индивидуални застраховки „Живот” – в зависимост от нуждите и избора на всеки клиент, ДЗИ предлага иновативните универсални застраховки ДЗИ Селект+ и ДЗИ Спринт, както и класическата застраховка ДЗИ Актив+. Тези застраховки осигуряват модерни решения, комбиниращи висока степен на застрахователна защита с възможност за спестяване. Продуктите от този тип гарантират сигурност на семейството и осигуряват бъдеще на децата.

ДЗИ „Здраве” и групови застраховки „Живот” – чрез този комбиниран продукт ДЗИ предлага на работодателите възможност да защитят своите служители при неблагоприятни събития от злополука или заболяване. Продуктът се предлага и с възможност за спестовна програма. ДЗИ „Здраве” е застраховка, която осигурява лечение, оптимална грижа за здравето и спокойствие на работното място.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Презастраховане"
Христо Драганов, 2001
orange_li
"Основи на застраховането"
Йото Йотов, Боян Илиев, 2004
orange_li
"Презастраховане"
Проф. д-р Велеслав Гаврийски ,