Дженерали с нова комбинирана застраховка

11 Март 2014 г.,zastrahovatel.com

 

 

На 10ти март Дженерали Застраховане АД стартира продажбата на нова комбинирана застраховка „Отмяна и прекратяване на туристическо пътуване поради Злополука или Акутно заболяване”. Застраховката е включена в календара с иновации на Компанията и предлага на българския пазар още една оптимална комбинация от застрахователни покрития, цена и добавена стойност за клиентите и партньорите.
Новата застраховка „Отмяна и прекратяване на туристическо пътуване” е една изключително надеждна и ефективна предпазна мярка за лица, на които им предстои туристическо пътуване на територията на България или в чужбина. Тя едновременно предоставя защита при настъпване на злополука или акутно заболяване и покрива непредвидени финансови загуби, в случай на отмяна на предплатени туристически пътувания или такива, възникнали поради непълно използване на заплатени туристически услуги при преждевременно завръщане в България поради злополука или внезапно, непредвидимо заболяване, което застрашава живота и сериозно уврежда здравето на застрахованото лице. 
Застраховката е разработена за клиентите на компанията и за партньорите от туристическия бранш, предвид факта, че всяко едно индивидуално или групово пътуване, колкото и детайлно да е планирано, би могло да бъде отменено (дори и в последния момент) или прекъснато  по независещи от клиента причини - внезапно заболяване или злополука със застрахования или с негови близки родини. Обстоятелствата са различни, но резултатът е един – несъстояло се или прекъснато пътуване и финасови загуби. При възникване на подобни екстрени обстоятелства и при наличието на такава застраховка, клиентът ще може да си възстанови транспортните разходи (самолетни билети), хотелски резервации, други разходи за туристически услуги, свързани с пътуването, които са извършени в аванс и не могат да бъдат отменени.
„С комбинираната застраховка „Отмяна и прекратяване на туристическо пътуване” смятаме, че ще отговорим на търсенето на пазара и най-вече ще бъдем от по-голяма полза за клиентите си, което винаги е било наша главна цел” коментира Ивайло Йосифов – Главен изпълнителен директор на Дженерали България.
Повече информация за застраховката може да прочетете 
тук

 

 Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Анализ на дейността на застрахователното дружество"
проф.д.ик.н Христо Драганов, проф.д.ик.н Марин Ней, 1999
orange_li
"Презастраховане"
Христо Драганов, 2001
orange_li
"Управление на риска"
Христо Драганов, 2003