ЗК „Лев Инс” АД стартира пролетна промоция по имуществени застраховки

04 Март 2014 г.,zastrahovatel.com

 

В продължение на 3 месеца, считано от 01.03. до 31.05.2014г., ЗК „Лев Инс” АД ще предложи на своите клиенти изключителната възможност за сключване на застраховка „ИМУЩЕСТВО на физически лица” с 35% отстъпка при еднократно плащане на премията. Привлекателни са и отстъпките, от които клиентите ще могат да се възползват, по други имуществени застраховки на Лев Инс. С всяка полица, сключена в периода на кампанията, клиентът получава: достъпна сигурност на имуществото си, без необходимост от оглед на жилището; възможност за различна комбинация от рискове, съобразена с личните потребности от застрахователна защита / рисковете, които се покриват са: пожар, кражба, природно бедствие, земетресение, аварии и др./; бързо и коректно изплащане на застрахователни обезщетения, както и членство в клуб „Активна сигурност”.

Подробна информация по промоцията клиентите ще могат да получат във всеки офис на Лев Инс, на тел. 0800 15 333, както и в сайтовете на Лев Инс и Клуб „Активна сигурност”.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки