Allianz Best Doctors - новата здравна застраховка

11 Октомври 2013 г.,zastrahovatel.com

 

 

На специално събитие Алианц България Живот официално представи новата здравна застраховкаAllianz Best Doctors, която в случай на тежко заболяване осигурява лечение от световно признати лекари в най-добрите клиники в света.

Основните покрития на Allianz Best Doctors са свързани с така наречените тежки заболявания като рак, различни видове трансплантации, мозъчни операции, байпас на коронарна артерия, смяна на сърдечна клапа. С въвеждането й на пазара Алианц България отговаря на очакванията на клиентите за високо ниво на медицински грижи от най-добрите специалисти в света и покриване на значителните разходи, необходими за провеждане на лечението в чужбина. Покритието по застраховката е 1 млн. евро в рамките на една календарна година и 2 млн. евро за целия период, в който клиентът е застрахован. 

При диагностициране на тежко заболяване, застрахованият незабавно получава възможност за второ лекарско мнение по поставената диагноза от най-добрите световни специалисти в съответната област и предложения за най-подходящите методи за лечение. Алианц България поема цялостната организация и покриване на разходите по съответното препоръчано лечение и оперативна намеса в чужбина. На базата на потвърдената диагноза на клиентът се препоръчват до 3 лечебни заведения в САЩ и Европа, където да проведе лечението. Кои са най-добрите доктори се определя вътрешно, чрез проучване сред международни лекарски организации – т.е. самите медици определят кои са най-добрите сред тях за конкретното заболяване. По този начин Алианц България спестява на клиентите си времето и стреса да провеждат проучване кой е най-подходящият специалист и неудобството от цялата организация по самата оперативна намеса. От самия клиент не се изисква да прави абсолютно нищо, тъй като всичко е осигурено и организирано по застраховката, включително организацията по пътуване, самолетни билети, допълнителен транспорт до приключване на лечението. В подобен тежък момент всеки има нужда от близък човек до себе си, затова застраховката покрива и разноските на един придружител. 

Андрей Александров, изпълнителен директор на Алианц България Живот, коментира: “Да бъдеш диагностициран с тежко заболяване е една от най-трудните житейски ситуации. Затова ние от Алианц предложихме застраховка, с която нашите клиенти ще бъдат сигурни, че ще получат най-добрите медицински грижи от световни специалисти. Алианц поема цялата организация и покрива всички разходи за лечение в чужбина. Нашата цел е да предложим на достъпна цена медицинска услуга от най-високо качество, спокойствие на пациентите, да им спестим ценно време и да запазим финансовото състояние на семейството стабилно.“

Няма възрастови ограничения при сключване на застраховката - Allianz Best Doctors може да се ползва от раждането до 85 годишна възраст. За улеснение на клиентите е предвидена възможността застраховката да се заплаща на месечни вноски.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки