Сватбените фотографи в САЩ – „Враг № 1“

29 Май 2013 г.,zastrahovatel.com

Проблеми с фотографите са едни от най-разпространените причини, поради които двойките са активирали своите застрахователни полици през 2012 година в САЩ. Това става ясно от данните, предоставени от застрахователната компания  Travelers, огласени от портала  Insure.com.

Данните сочат, че организационните проблеми са най-често срещани. 24% от всички искове за обезщетения са заради такъв род проблеми. От тях 58% са свързани с работата на фотографите, 21% - с кетъринга, 11% - с DJ-ите, 5% - с работата на сватбени организатори.

Младоженците, които са се възползвали от правото си на обезщетение, ако сватбата им се провали заради болест или травма, са били 19 процента от всички застраховани през 2012 година. Други 15% от исковете са били свързани с мястото на церемонията, а лошото време е изиграло неприятна шега на 14 на сто от двойките.

Любопитен е фактът, че средната сума, изразходвана за организиране на сватба в САЩ през 2012 година, е била  25 656 долара , което е  малко повече в сравнение с 2011 година. Тогава младоженците са харчили средно по 25 631 долара за деня, в който казват заветното „да“. Това сочат данните от „Сватбения доклад“ на застрахователната компания Travelers, специализирана в предлагането на услуги в сватбения бранш. Средната цена на фото и видео услугите за сватбени тържества в САЩ през 2012 година е била средно 4178 долара.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки