Британските застрахователи са се съгласили да платят £ 910000 на Роуан Аткинсън

13 Февруари 2013 г.,zastrahovatel.com

 

Както предеде "Дейли Телеграф", именно това е сумата за ремонт на суперавтомобила "McLaren F1". През август 2011 г. Аткинсън, който стана известен във филмите за Мистър Бийн, загуби контрол и се блъсна  в дърво. При катастрофата пострада не само колата , а  и актьорът.

 

Застрахователите дълго време мислеха по въпроса дали обезщетението да се плаща за ремонт на автомобила, като се има предвид  цената на  нова кола.

 

Въпреки това, като се има предвид факта, че пазарната цена на един McLaren F1 за последните 15 години, считано от датата на покупката се е увеличил повече от пет пъти, застрахователите решиха за по-рационално да изплатят обезщетение за ремонт на автомобила.

 

Аткинсън придобива "McLaren F1" през 1997 г. През 1999 г. той катастрофира за първи път с тази кола. Тогава разходите за ремонт на автомобила са  около 100 хиляди паунда.

 

"Мистър Бийн" - английски комедиен сериал, в който главната роля, изпълнявана Роуан Аткинсън. В много от епизодите има различни инциденти с коли. Въпреки това, в телевизионния сериал Аткинсън  шофиране не "McLaren F1", а стария модел на "Мини Купър".Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Основи на презастраховането"
Радослав Габровски, 1998
orange_li
"Книга за парите"
Методи Христов Станимир Христов, 2002
orange_li
"Застраховането в България"
доц. д-р Алекси Тасев , 2012