Автоасистанс към Гражданската отговорност предложи Алианц

30 Януари 2013 г.,zastrahovatel.com

 

 

Застраховка „Помощ при пътуване - Автоасистанс” на атрактивната цена от 5 лв. предложи Алианц България при сключване на Гражданска отговорност на автомобилистите. Застраховката Автоасистанс осигурява денонощна техническа помощ на аварирал или катастрофирал автомобил, независимо в коя точка на България се намира. Полицата покрива разходи за спешна медицинска помощ на пътниците, ако те се нуждаят от такава след инцидент на пътя, а при необходимост осигурява и транспорт до дома на пострадалия. В зависимост от случая Алианц може да поеме и разходите за нощувка в хотел на пътниците, както и транспортирането на автомобила до сервиз. “Автоасистанс е една от най-търсените застраховки в Алианц. С нея шофьорите си гарантират не само спокойствие при пътуване, но избягват и заплащането на непредвидени разходи”, обяснява Калин Костов – заместник изпълнителен директор на ЗАД Алианц България. В допълнение, при сключване на застраховка Гражданска отговорност клиентите на компанията могат да се възползват и от възможността да направят Автокаско с 5% отстъпка. 

“Атрактивните предложения по застраховка Гражданска отговорност са продиктувани от нашия стремеж да предлагаме най-добрите решения за своите клиенти. Използвайки международния опит на компанията, ние непрекъснато следим мнението на клиентите - от издаването на полицата до ликвидацията на щети. Клиентът търси сигурност, надеждно и качествено обслужване на добра цена” – допълни г-н Костов. 

Застрахователите съветват да не се пренебрегва сключването на застраховка Гражданска отговорност на автомобилистите. В случай на произшествие, ако няматe застраховка може да се окаже, че трябва да платите непосилна сума като обезщетение.

 Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Презастраховане"
ЯНАКИ АНДРЕЕВ,
orange_li
"Имуществено и лично Застраховане"
Христо Драганов Марин Нейков, 2000
orange_li
"Застраховане"
Проф,Христо Драганов, Боян Илиев, д-р.Ирена Мишева,