Централно управление на ЗАД „Виктория” с нов офис

31 Октомври 2012 г.,zastrahovatel.com

 

С благодарност за 10-те години лоялност, ежедневни усилия и професионализъм, Управителният съвет на Застрахователно АД "ВИКТОРИЯ"  подари на своите служители от Централно Управление, нова луксозна офис сграда в центъра на София, където да се помещават и посрещат своите клиенти.

Сградата, намираща се на улица “Искър” 71, бе открита и тържествено осветена на 25.10.2012 от Негово Високопреосвещенство Епископ Тихон, който е председател на Църковното настоятелство на храм-паметникът "Александър Невски". Лентата имаше честта да пререже изпълнителният директор на компанията Данчо Данчев и председател на УС и  г-н Рисполи -член на Надзорния Съвет. За тях, както и за целия Управителен съвет празникът беше двоен, защото окриването на новия офис съвпадна с отбелязването на 10-годишнината на застрахователното дружество. На стилната церемония също така присъстваха представители на мажоритарните собственици от FATA Assicurazioni Danni S.P.A, както и всички служители от цялата страна.

Новата централа разполага с обширен фронт офис, както и с модерен кол център, с цел повишаване на качеството при обслужването на нашите клиенти и партньори. В нея ще работят около 80 служители, с още по-силна мотивация и стремеж към развитие и възход.

Дано новата сграда донесе късмет и просперитет в работната сфера на всички, помещаващи се в нея.1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки