С ДЗИ 11=12

03 Август 2012 г.,zastrahovatel.com

 

От месец август „ДЗИ-Общо застраховане” ЕАД стартира лятна промоция по „Имуществено застраховане”. В рамките на кампанията, при сключване на застрахователна полица за период от една година, клиентът получава защита за пълния 12-месечен период, като заплаща цена за 11 месеца.

Имуществените застраховки включват покритие и защита срещу рискове като пожар, наводнение, земетресение, природни бедствия, кражба и други.

Премията по тези застраховки зависи от включените рискове, вида на имуществото и неговата застрахователна сума и може да бъде заплатена еднократно или на вноски. В съответствие с пазарните тенденции, „ДЗИ-Общо застраховане” ЕАД предлага широка гама варианти и пакети от рискове, които могат да отговорят на нуждите на различните клиенти - такива, които разполагат с лимитиран бюджет, както и на собственици, търсещи пълна защита на своя имот.
 
Предложението на ДЗИ е валидно за всички новосключени и подновени полици „Пожар и други опасности”, „Застраховка на ДОМА”, Имуществена застраховка „Комфорт”, Застрахователна полица за малки и средни фирми, за периода 01.08 - 15.10.2012 г.
Освен настоящата промоционална оферта, за клиентите на „ДЗИ-Общо застраховане” ЕАД са в сила и други атрактивни отстъпки - за еднократно плащане на премията, за подновяване на застраховката без прекъсване и при липса на щети и др.

Повече информация можете да видите тук.

 Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Застрахователен пазар"
Боян Илиев, Ирена Мишева, 2005
orange_li
"Презастраховане"
Проф. д-р Велеслав Гаврийски ,
orange_li
"Основи на застраховането"
Йото Йотов, Боян Илиев, 2004