ДЗИ и „Алианц България живот“ спечелиха приза „Застраховател на годината” в Общо застраховане

17 Май 2012 г.,zastrahovatel.com

 

Престижната награда беше връчена на официална церемония в „Кемпински Хотел Зографски”. „Застраховател на годината” е признание, което се присъжда на база номинации и решение на експертно жури. Призът се връчва за постигнати резултати – ефективност и рентабилност в общото застраховане през изминалата година. Наградите бяха връченр от Борислав Богоев, зам.-председател на КФН, ръководещ управление „Застрахователен надзор“, председателя на АБЗ Данчо Данчев и от ректора на ВУЗФ доц. д-р Григорий Вазов.. 

„ДЗИ Общо застраховане“ и „Алианц България живот“ получиха приза „Застраховател на годината” за 2011 година. Групама“ взе призът за "Най-динамично развиващото се дружество"

 

 

Пенсионноосигурителни дружества отличени с награда „Дружество на годината“ за 2011-та са ПОК „Доверие“ - най-добро ПОД в управлението на ДЗПО, и „Алианц България“ - най-добро ПОД в  управлението на ДПО.

Най-динамично развиващо се пенсионноосигурително дружество за 2011 година е ING.

 

Орлин Пенев и проф. д-р Йордан Христосков бяха отличени за цялостен принос в развитието на българското застраховане и българското осигуряване. 
Наградата за „Брокер с особен принос в развитието на застрахователното посредничество в България” получи Евгени Белчев - управител на „Рила Брокер”,


Наградата за „Дългогодишна работа и особени заслуги в развитието на звената по обслужване на клиентите в застраховането“ отиде при Милка Велева -  ЗАД ”Булстрад”.

 

„Застраховател на годината” се организира за четвърта поредна година от Висшето училище по застраховане и финанси, Асоциация на българските застрахователи, Българска асоциация на дружествата за допълнително пенсионно осигуряване, Фондация "Проф. д-р Велеслав Гаврийски".

 Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Анализ на дейността на застрахователното дружество"
проф.д.ик.н Христо Драганов, проф.д.ик.н Марин Ней, 1999
orange_li
"Застрахователен пазар"
Боян Илиев, Ирена Мишева, 2005
orange_li