Златен приз за туристическите застраховки на „Армеец”

21 Февруари 2012 г.,zastrahovatel.com

 

Застрахователно акционерно дружество „Армеец” е отличено със Златен приз в категорията „Застраховател с най-голям принос за повишаване конкурентоспособността на българския туристически продукт за 2011 г.” в рамките на 29-то издание на Международната туристическа борса „Ваканция и СПА Експо 2012”. На официална церемония от 14 часа на 17 февруари бяха връчени призовете на списание „Туризъм и отдих”.

Наградата е признание от страна на бранша за разработените от компанията гъвкави иновативни продукти и услуги, предназначени за туризма. ЗАД Армеец предлага разнообразни застраховки както за българските граждани, пътуващи извън страната, така и за чуждестранните туристи. Сред многобройните преимущества за клиентите са покрития за туризъм с цел екстремен спорт, оказване на помощ при усложнени условия и репатриране с хеликоптер в България и чужбина. Възможностите за сключване на полица варират от традиционния метод – посещение в офис на дружеството, през активиране чрез използване на кредитна карта в чужбина, а също и онлайн – през сайта на дружеството или чрез SMS. За улеснение на своите партньори туроператори и туристически агенции, ЗАД Армеец предоставя достъп до електронна система за издаване на полици. Дружеството има разработени застрахователни покрития за посетителите на атракционни, увеселителни комплекси, хотели и ресторанти.

„Ваканция и СПА Експо2012” бе открито на 16 февруари от министъра на икономиката, енергетиката и туризма Трайчо Трайков, в присъствието на дипломати, представители на бизнеса и неправителствено организации. Българските участници на изложението са 225. Сред чуждестранните изложители най-активно е присъствието на турските и гръцките фирми. За първи път са представени Унгарският национален туристически офис и Министерството на туризма на Палестина.

„Ваканция и СПА Експо 2012” е съпътствано от богата програма семинари, презентации, концерти и дегустации.

 

 Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки