МКБ Юнионбанк предлага застраховки на преференциални цени

24 Ноември 2011 г.,zastrahovatel.com

 

Имуществени застраховки, както и застраховки по всички видове дебитни и кредитни карти на преференциални цени предлага МКБ Юнионбанк. По този начин с едно посещение на финансов център, гражданите и фирмите вече могат да получат не само сигурност за спестяванията си или ново финансиране, но и да си закупят с изгодна премия и застраховката, от която имат нужда.

Имуществената застраховка предлагана в МКБ Юнионбанк покрива всички възможни рискове, на които са изложени движимите и недвижимите имоти на домакинствата и фирмите като  пожар, земетресение, вандализъм, природни бедствия, кражба. В допълнение банката предлага интересни защити, като загуба на наем в случай на пожар, чупене на рекламни надписи и табели и др. Средно-статистическо жилище в София може да се застрахова за 155 лв. годишно, а магазин за 210 лв. на година. Премиите могат да се плащат на вноски без оскъпяване.

Сред най-търсените полици се очертава застраховката за всички видове дебитни и кредитни карти MKB SecureCard. Тя покрива рискове от грабеж на парични средства изтеглени от банкомат, защита на лични документи, ключове и портфейл. Така например, ако на клиент му откраднат ключовете от колата, той може да си наеме автомобил под наем, като застраховката ще покрие разходите. Програмата защитава и всякакви покупки с картата в магазин или в интернет, като освен от кражба, пази стоката и от всичко, което стандартната й гаранция не включва. Максималната защита е на цена само от 6 ст. на ден.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Основи на презастраховането"
Радослав Габровски, 1998
orange_li
"Застрахователен пазар"
Боян Илиев, Ирена Мишева, 2005
orange_li