ЗАД Алианц България Живот взе приза Застраховател на годината 2011

18 Ноември 2011 г.,zastrahovatel.com

 

ЗАД "Алианц България Живот” спечели убедително конкурса Застраховател на годината 2011“ в категория „Застраховател с най-добри продукти в Животозастраховането”. За ЗАД Алианц България Живот са гласували общо 656 души, което е с 451 гласа повече от втория подгласник в тази категория. Конкурсът се организира за първи път от Българската Асоциация на Застрахователните Брокери (БАЗБ) и Insurance.bg с партньорството на Българска асоциация на пострадали при катастрофи. Оценяването на компаниите се извършваше от самите потребители чрез онлайн анкета. Наградите бяха връчени на тържествена церемония на 16 ноември в х-л Радисън.

“Наградата е изключително ценна за нас, тъй като е доказателство, че с успешното развитие на предлаганите продукти и каналите за продажби ние отговаряме на потребностите на клиентите. Много сме горди с тази поредна награда, която не бихме могли да постигнем без усилията на целия екип на дружеството – от служителите до продажбените мрежи”, коментира Андрей Александров – изпълнителен директор на ЗАД Алианц България Живот.

Това е втората награда, която дружеството получава през тази година. През м. май ЗАД Алианц България Живот получи приза за „Застраховател на годината” категория животозастраховане, който се организира от Асоциацията на българските застрахователи, ВУЗФ и Фондация „Проф. Д-р Велеслав Гаврийски“.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки