Висока оценка за застраховките на ЗАД Армеец

18 Ноември 2011 г.,zastrahovatel.com

Застраховките на ЗАД „Армеец” бяха обявени за най-добрите в Общото застраховане в анкета, организирана от Българската асоциация на застрахователните брокери, Insurance.bg, с партньорството на Българска асоциация на застрахованите и пострадали при катастрофи. Гласуването продължи почти два месеца онлайн на сайта на Insurance.bg и приключи на 14 ноември т.г. Резултатите бяха обявени на 16 ноември на официална церемония „Застраховател на годината 2011” в хотел Радисън Блу.

На събитието присъстваха представители на Комисията за финансов надзор, Гаранционния фонд, Асоциацията за застрахователна сигурност, Националното бюро на българските автомобилни застрахователи, Съюза на застрахователните агенти, Висшето училище по застраховане и финанси, фондация „Проф. д-р Велеслав Гаврийски“, на всички лицензирани застрахователни брокери, застрахователни компании, пенсионно-осигурителни и здравноосигурителни дружества, медии. Наградата от името на ЗАД „Армеец” прие изпълнителният директор на дружеството г-н Румен Георгиев.



Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Презастраховане"
Христо Драганов, 2001
orange_li
orange_li
"Юбилейна научна сесия посветена на личността и творчеството "
Проф. д-р Велеслав Гаврийски Академик Иван Стефан,