Застраховка "Каско на МПС" - уникална комбинация от застраховка с безплатен технически преглед

15 Ноември 2011 г.,zastrahovatel.com

 

От месец ноември  „Застрахователно дружество ЕВРОИНС” АД разшири гамата на застрахователното си портфолио с нов продукт "Каско на МПС" предлагащ уникална  комбинация  от застраховка с безплатен технически преглед.


Предимствата  на  застраховка "Каско на МПС" са  безплатен преглед за установяване на техническото състояние на автомобила; 4,5 % тарифното число за леки автомобили над 4 години; безплатна пътна помощ до 150 км в случай на настъпване на застрахвателно събитие; компетентно сервизно обслужване и широка мрежа от ексклузивни сервизи в цялата страна от компании-партньори.

Покритите рискове са “Пожар и природни бедствия ”, “Пътно транспортно произшествие ” “Злоумишлени действия на трети лица ”, “Кражба на цяло МПС”, “Грабеж на цяло МПС”. По желание на клиента и допълнително заплащане може да се включи клауза  „Заместващ автомобил,” при която в случай на настъпване на техническа повреда на автомобила отстраняването, на която би отнела повече от 5 работни дни, ЕВРОИНС осигурява на клиента заместващ автомобил чрез рент-а-кар компаниите  BUDGET и AVIS  БЪЛГАРИЯ като условието  е  автомобила да не е на повече от 150 000 километра и не повече от 5 години. Услугата „Заместващ автомобил” може да се ползва от застрахования до 2 пъти в рамките на едногодишния срок на застраховката, всеки от които до 14 дни. Застраховката се сключва за период от 1 година или по-кратък при договореност с ЕВРОИНС. Застрахователната премия се заплаща еднократно при сключване на застраховката или на разсрочени вноски.

Застраховката се предлага във всички 97 офиса на компанията, както и при нейните упълномощени представители – брокери и агенти в цялата страна.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки