Дженерали България стартира онлайн застраховка гражданска отговорност

02 Ноември 2011 г.,zastrahovatel.com

 

 

От 1 ноември 2011 Дженерали Застраховане АД стартира онлайн продажба на застраховка „Гражданска отговорност на автомобилистите" на online.generali.bg  

 

Модерният портал за закупуване на задължителната полица „Гражданска отговорност на автомобилистите" ще донесе няколко значителни преимущества на българските клиенти на Дженерали.

Специални онлайн цени с максимална отстъпка до 50 лв. за всички полици по застраховка Гражданска отговорност сключени през портала. Всички клиенти ще се възползват от отстъпките за онлайн, които ще бъдат в зависимост от възрастта на водача, от региона, от обема на двигателя, марката на автомобила и историята на щетимостта.

Комфорт и достъпност за клиентите и специално улеснена доставка: само за няколко минути клиентите ще могат да поръчат застрахователната полица по интернет, а хартиеното копие, заедно със стикер и зелена карта ще бъдат доставени директно в техния дом или офис в рамките на 48 часа.

Порталът online.generali.bg е проектиран и разработен със силен акцент към удобството и комфорта на потребителите. Дженерали се стреми да бъде пазарен лидер в предлагането на услуги за своите клиенти, които да направят живота им по-лесен и удобен.

Онлайн застраховането на Дженерали България беше разработено от собствени екипи на Дженерали в близко сътрудничество с външни консултанти от България и Чехия. "Дженерали България използва предимството на дългогодишното присъствие и опит на държавите с развити интернет пазари, като Италия и Централна Европа " отбеляза София Христова, Директор онлайн застраховане, CRM и проектен офис в Дженерали България1.

Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки