ЗК "Лев Инс" отбеляза 15-тата си годишнина

27 Юли 2011 г.,zastrahovatel.com

ЗК "Лев Инс" отбеляза 15-тата си годишнина с Юбилейно Звездно парти. Под буреносното юлско небе и въпреки проливния на моменти дъжд, в градината на комплекса "Глория Палас – Горна Баня" се събраха стотици гости – бизнес-партньори, клиенти, представители на дипломатическия корпус, на медии, на браншови и работодателски организации, значими обществени фигури, както и цялото семейство на Лев Инс, служители и агенции от страната.

Всички те се насладиха на виртуозните кулинарни изкушения, приготвени под звездното ръководство на LCS. Зашеметяващи сетивата произведения на кулинарното изкуство "carving", "cooking show" на живо от Chef Петров, шоколадови и фондю фонтани, специален суши бар, където на живо твореше талантливият готвач Живко Иванов / вторият финалист в кулинарното шоу "Lord of the Chefs"/, "подправени" със звездния блясък в изпълненията на Миро, Краси Радков, Мариян Бачев, Калин Вельов и Тумбаито придадоха неповторима атмосфера на събитието.

Специален момент на вечерта бе връчването на поименно гравирани кристални звезди на всички служители, участвали в създаването на компанията и допринесли с професионализма си за нейното развитие и успех. Наздравица за дълголетие и просперитет вдигна г-н Стефан Софиянски – изпълнителен директор на Лев Инс. Тортата и фойерверките бяха финалния щрих, който превърна това звездно парти в един незабравим спомен.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки