Армеец отпразнува 15-годишен юбилей

23 Юни 2011 г.,zastrahovatel.com
Официален коктейл в резиденция Бояна събра бизнеса и застрахователния бранш

На 21 юни т.г. ЗАД Армеец отпразнува тържествено 15-годишния си юбилей.  Събитието бе отбелязано с официален коктейл в резиденция Бояна, на който присъстваха много бизнес партньори и клиенти на компанията, представители на  медиите, на държавни и обществени организации.

Стотиците гости от цялата страна бяха посрещнати от изпълнителните директори на дружеството, които поднесоха сърдечни приветствия към присъстващите. Г-жа Крумова и г-н Георгиев споделиха своята благодарност към всички, допринесли за развитието на компанията през изминалия период. Равносметката показва, че Армеец  може да се гордее с постигнатото – стартирайки като компания с минимален пазарен дял, днес дружеството е сред водещите на застрахователния пазар, а марката „Армеец” е символ да качество и стабилност.

Поздравителни адреси по повод  15-годишния юбилей поднесоха Кметовете на община Стара Загора и община Севлиево, Българо-руската търговско-промишлена палата, Централния Кооперативен съюз, Националната опера и балет,  Асоциацията на българските туроператори и туристически агенти (АББТТА), Българската асоциация за спедиция, транспорт и логистика (НСБС).

Празникът бе изпълнен с усмивки и лятно настроение, поддържано от специалната програма, включваща изпълнение на Виктор Калев,  чудесната  музика на Дърти Пърчис и The Belles, а също и от изисканите специалитети и напитки. Както при всеки рожден ден, за всички особено вълнуващ  момент  бе представянето на тортата с марката Армеец, а красивата тържествена заря се превърна в кулминацията на вечерта.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки