Преференциално предложение на Армеец по „Каско“ за нови автомобили

15 Юни 2011 г.,zastrahovatel.com

 

Специална грижа за клиентите на ЗАД Армеец са преференциалните условия по застраховка „Каско”, които компанията предлага за времето на „Автомобилен салон – София 2011”. Промоционалните цени са валидни за всички видове нови автомобили, включително строителни машини и селскостопанска техника, които клиентите са закупили или договорили за закупуване в цялата страна в периода от 11.06. до 19.06.2011г.

Застраховката може да бъде сключена в офисите на ЗАД Армеец и при всички партньори на компанията в страната. Промоцията е валидна и за нови автомобили, предмет на лизинг, договорен в периода 11-19.06.2011г.

През последните години ЗАД Армеец се утвърди като една от водещите компании в автомобилното застраховане. За първото тримесечие на 2011г. компанията реализира премиен приход от 17,6 млн. лв. по застраховка „Каско” и с пазарен дял от 16,5% е сред лидерите на пазара по този вид застраховане.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки