Награда "Финансов продукт на годината" за Групама Животозастраховане

13 Април 2011 г.,zastrahovatel.com

На 04.04.2011, на официалната церемония на престижния финансов форум „Банки Инвестиции Пари“, бяха връчени годишните награди в конкурса „Финансов продукт на годината”. В присъствието на висши представители на държавния, финансов, икономически и бизнес сектор бяха връчени 14 финансови отличия, които се присъждат на най-успешните компании от банковия и небанковия финансов сектор през 2010 г.

 Съвместният продукт на Групама Животозастраховане и Банка ДСК - „ДСК Възможност”, взе приза и първото място с 945 точки в категория „Комбинирани финансови продукти".

 Форумът „Банки Инвестиции Пари” е единственото по рода си събитие в България, на което могат да се разберат последните новости и тенденции в областта на финансовия сектор и икономиката. Миналогодишните отличия от конкурса успяха да популяризират най-успешните финансови продукти и да стимулират разработването и лансирането на нови продукти с доказани ползи за клиента и с добра комуникация към избраната целева група.


1.

Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки