XIV Международен форум за застраховане и презастраховане "FIAR – 2011” ще се проведе на 23 -26 май 2011 година в град Синая, Румыния.

01 Април 2011 г.,zastrahovatel.com
Всяка година град Синая (Румъния) става "пролетна европейска столица на застрахователния, презастрахователния и пенсионни пазари от Западна, Централна и Източна Европа, Турция, Русия и от бившия ОНД.


Във форума ще вземат участие висши мениджъри на международни застрахователни, презастрахователни и брокерски компании и други консултантски  дружества, представители на правителствени и  обществени институции, ръководители на държавни структури за контрол върху застрахователния пазар, банки, лизингови и инвестиционни компании.

Застраховател прес е медиен партньор на събитието.

Програма FIAR – 2011  включва шест конференции, семинари и кръгли маси. Всичко това помага за развитие на застрахователния бизнес и за създаване на взаимно изгодни партньорски отношения.

 Предишния форум FIAR - 2010, беше проведен през 2010 година, събра 514 участници от 26 страни, в това число влиза 201 застрахователни, презастрахователни, брокерски компании, и също така представители на икономическите медии.


Допълнителна  информация за програмата, условията и заявките на участие на сайта: www.fiar.ro.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
orange_li
"Управление на риска"
Христо Драганов, 2003
orange_li
"Застраховане"
Проф,Христо Драганов, Боян Илиев, д-р.Ирена Мишева,