Алианц Банк България предлага нова и по-сигурна защита в Интернет за всички картодържатели

21 Февруари 2011 г.,zastrahovatel.com
Услугата може да се ползва безплатно от всички картодържатели от 17 февруари 2011 г.


“3 D Защита” е нова услуга на Алианц Банк България, която позволява пазаруване в интернет при най-високо ниво на сигурност. Предлага се за всички притежатели на банкови карти Maestro, MasterCard, Visa и Visa Electron. Регистрацията за „3 D Защита” е напълно безплатна и е препоръчителна за всички картодържатели на Алианц Банк България.

Услугата се използва само при интернет търговци, които също са сертифицирани за тази защита от международните картови организации - MasterCard и Visa. „3D Защита” потвърждава идентификацията на картодържателя по време на плащане чрез проверка както на картата, така и на лицето, което извършва плащането. При използване на „3 D Защита” плащането е защитено с парола. След регистрация за ползване на услугата ”3D Защита”, паролата е достатъчно основание за сертифицираните търговци да приемат плащането.
Ако клиент притежава няколко кредитни и дебитни карти, издадени от Алианц Банк, е необходимо да се извърши регистрация на защитата за всяка отделна карта. Клиентите с „3 D защита” се ползват с предимство при разглеждане на случаи, свързани с оспорване на интернет транзакции.

Ако търговецът не е сертифициран от международните картови организации за тази схема на защита, транзакцията се изпълнява по обичайния начин на обработка с въвеждане: номер и валидност на картата и трицифрения код от гърба на пластиката.

Новата услуга за „3D защита” е още едно предимство на дебитните и кредитни карти на Алианц Банк България наред с конкурентните условия като годишни такси и лихвени нива.

 Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки