Успешно стартира проекта на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” Обучения по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”

26 Януари 2011 г.,zastrahovatel.com

На специална церемония бе подписан договор между ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”, „Агенция по Заетостта“ и „Дирекция Регионална Служба по Заетостта - София“ - координиращ орган на оперативна програма „Човешки ресурси“. С това се постави началото на реализирането на проект „Развитие и усъвършенстване на ключови компетентности – символ на стремежа за професионална реализация в ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”. По проекта ще се обучават 264 служители на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП”, като обученията ще бъдат провеждани от партньора по проекта – „Интернешънъл Консултинг Груп” ООД.  Продължителността на изпълнение на проекта е дванадесет месеца, а общата стойност 104 278,90 лв., от които 70% се финансират от Европейския съюз, чрез Европейския Социален Фонд (ЕСФ) и българската Агенция по заетостта. Проектът се реализира по ОП „Развитие на човешките ресурси“, по схема №. BG 051PO001-2.1-02 “Подобряване адаптивността на заетите лица”.

Основната цел на проекта е чрез провеждане на обучения на служители и мениджъри на различни нива в компанията да се развият техните ключови умения, което ще повлияе пряко на осигуряването на по-висока конкурентноспособност и пазарна реализация на дружеството на българския и европейски финансов пазар. Очакван резултат от обученията е повишаване знанията и уменията на служителите в областите: мениджърски компетенции, търговски умения, обслужване на клиенти, комуникационни и презентационни компетентности, което ще повиши производителността на труда и нивото на удовлетвореност на клиентите на компанията.

Стартирането на проекта е част от цялостната програма на ЗАД „БУЛСТРАД ВИЕНА ИНШУРЪНС ГРУП” за развитие на своите служители и е естествен резултат от дългогодишната политиката на компанията да развива всеки човек в структурата на организацията на база на установените лични потребности.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки