Емил Ангелов е новият Генерален директор на Лизинговите компании на Банка Пиреос България

09 Ноември 2010 г.,zastrahovatel.com
Г-н Ангелов ще продължи да изпълнява и задълженията на Заместник Главен изпълнителен директор на Банка Пиреос България

Емил Ангелов заема позицията на Генерален директор на дружествата Пиреос Лизинг, Пиреос Бест Лизинг и Пиреос Ауто Лизинг, също така той ще продължи да изпълнява и своите задължения като Заместник Главен изпълнителен директор на Банка Пиреос България и член на Борда на Директорите на Банката в България и Украйна.

Г-н Ангелов има 19 годишен опит в областта на банковото дело. Професионалният му път преминава през позициите: Счетоводител, Експерт, Директор на дирекция "Анализи и прогнози", Началник на Отдел "Ликвидност и Капиталови пазари" и Началник на управление "Ликвидност" в Търговска Банка "Биохим", Изпълнителен директор и член на Борда на Директорите на Инвестбанк, а по-късно и Председател на Управителния съвет и Главен изпълнителен директор на Евробанк. След покупката на Евробанк от Банка Пиреос, той поема поста Заместник Главен изпълнителен директор на Банка Пиреос България.

Емил Ангелов завършва Университета за национално и световно стопанство (УНСС) в София с магистърска степен по Финанси. Участвал е в множество семинари и обучения в областта на международното финансово управление, банковата и пазарна икономика. Владее английски, испански и руски език. Г-н Ангелов е един от 32-мата представители на Финансова Група Пиреос, които в началото на месец октомври тази година, успешно завършиха три годишната Академия за топ мениджъри Piraeus Leaders of Tomorrow.


Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Здравно застраховане"
д-р Ирена Мишева ,
orange_li
"Застраховане"
Христо Драганов Йордан Близнаков, 2000
orange_li
"Застрахователен пазар"
Боян Илиев, Ирена Мишева, 2005