Летните промоции на „Армеец” набират скорост

06 Юли 2010 г.,zastrahovatel.com
„Защитен дом” се предлага с отстъпка до 15 септември
 

Традиционната лятна промоция на ЗАД „Армеец” по застраховка „Защитен дом” започна на 01.07.2010 г. Застраховката е специално разработена с цел осигуряване на пълно застрахователно покритие на имуществото на физически лица – жилищни, вилни и стопански сгради, направените в тях подобрения, общо обзавеждане и лични вещи, битови електроуреди; аудиовизуална и електронна техника, стопанско имущество, произведения на изкуството, и др.

Освен стандартните отстъпки, предоставяни от дружеството за липса на щети, за еднократно плащане на премията и при самоучастие, до средата на септември 2009г. на клиентите се предлага допълнителна отстъпка от 30 до 40%, в зависимост от избраното застрахователно покритие.

Задължителното покритие по застраховката „Защитен дом” касае само риска срещу пожар. Включените по желание на застрахования допълнителни рискове му носят допълнителна отстъпка. Например, при избор на покритие срещу рисковете пожар, природни бедствия, авария от ВиК, злоумишлени действия на трети лица, цената на застраховката се намалява с 30%. Ако клиентът реши да се осигури и срещу земетресение, отстъпката нараства до 40%. Общият сбор на приложените отстъпки може да достигне 50%. Всички полици, сключени при промоционални условия, по които не са регистрирани щети, запазват отстъпките при подновяване на следващата година.

С промоцията „Армеец” дава възможност на всички да осигурят защита на своя дом през сезона на отпуските. Широкото покритие и ниските премийни ставки на застраховката са идеална възможност за защита на имуществото си от непредвидени събития като пожар, природни бедствия, аварии, вандализъм, кражба чрез взлом и много други ежедневни рискове и опасности.

Застраховката се сключва във всички офиси на компанията в цялата страна.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки