Армеец с грижа за клиента по време на криза

18 Май 2010 г.,zastrahovatel.com

В отговор на предизвикателствата на световната финансова криза „Армеец” предлага на своите клиенти нов автомобилен продукт - „Солидарност”. Застраховката е съобразена с ограничените финанси на домакинствата на прага на активния туристически сезон. От предимствата на застраховката може да се възползва всеки клиент, който има „Гражданска отговорност” в „Армеец”, валидна само за България, но все пак реши да пътува зад граница със своя автомобил. Сключвайки застраховката „Солидарност” той получава едномесечен сертификат „Зелена карта” срещу минимално доплащане.

За да бъде солидарността с нуждите на клиентите пълна, новият продукт предлага още една преференция за тези, които освен „Гражданска отговорност” имат и застраховка „Каско на МПС” в „Армеец. През едномесечния период на застраховката „Солидарност” каско покритието остава валидно и в чужбина абсолютно безплатно.

Застраховката „Солидарност” от „Армеец” е възможност за клиентите да не се лишават от удобството да ползват личния си автомобил по време отпуската без да утежняват допълнително семейния бюджет и едновременно с това да разполагат с надеждна защита за колата си и в чужбина.

Продуктът „Солидарност” се предлага на пазара от 17 май 2010 във всички офиси на ЗАД „Армеец”, както и от брокерите и агентите, които работят с дружеството.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки