10-годишнина на Дженерали Велинград

16 Март 2010 г.,zastrahovatel.com

С изискан коктейл в хотел „Абир" във Велинград, генералното представителство на Дженерали България в града, начело с г-н Васил Янакиев, отпразнува с клиенти и партньори своята 10-та годишнина. Събитието уважи лично и заместник кмета на града г-н Георги Янчев.

Генералният представител на Дженерали във Велинград г-н Янакиев се обърна с думи на благодарност към гостите, уважили коктейла: „Днешното събитие е жест на благодарност от нашия екип към всички вас за високото доверие и уважението, което засвидетелствате към компанията в продължение на 10 години. Уверявам ви, че изборът за Дженерали е най-добрият и го казвам не защото съм отдал толкова години в работа за компанията. Надявам се, че всеки един от вас, който се е доверил на Дженерали България, може да го потвърди. Пожелавам ви здраве и успех, и разбира се още много поводи за бъдещо ползотворно сътрудничество".Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки