“Дженерали Застраховане” и “УниКредит Булбанк” с нов продукт - „Бонус застраховка Домашно имущество"

14 Декември 2009 г.,zastrahovatel.com

От 1 декември 2009г. започна втората партньорска програма на УниКредит Булбанк и Дженерали Застраховане - безплатна „Бонус застраховка Домашно имущество".

УниКредит Булбанк предлага на своите клиенти, притежатели на  депозитни сметки,  напълно безплатна за тях допълнителна защита на жилището и имуществото. Всеки клиент на УниКредит Булбанк, който поднови или открие нов депозит в размер на над 10 хил. лв. (или 5 хил. евро или долара) за срок от 6 или повече месеца получава „Бонус застраховка Домашно имущество" от Дженерали Застраховане. Това е следващата партньорска програма на УниКредит Булбанк и Дженерали Застраховане след „Имуществена протекция", която стартира на 1 октомври 2009г.

Разходите по „Бонус застраховка Домашно имущество" на клиентите, притежатели на депозити и сметки, се покриват изцяло от УниКредит Булбанк. Със сключването на застраховката клиентът защитава своя дом, заедно с обзавеждането, електродомакинските уреди, компютърна, телевизионна техника и друга покъщнина от най-често срещаните рискове като пожар, земетресение, кражба с взлом и др. Застрахователната сума достига 30 хил. лв. като конкретният размер зависи от срока и сумата по депозита.

Клиентите, които откриват разплащателна или спестовна сметка, както и депозити с по-кратък срок или по-малка сума по депозита, също могат да се възползват от тази застраховка при заплащане на минимална цена.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки