Нови преференциални условия по банкови гаранции в полза на ДФ "Земеделие" от ПроКредит Банк

27 Октомври 2009 г.,zastrahovatel.com

Във връзка със задължителното ежегодното предоставяне на банкова гаранция в полза на ДФ „Земеделие" от изкупвачите и преработватели на краве мляко, ПроКредит Банк предлага на своите клиенти преференциални условия при издаването на тези банкови документи. Гаранцията е необходима на всеки кандидатстващ или одобрен изкупвач на краве мляко.

Институцията преференциално издава този банков документ при такса от 0.4%. За гаранции до 30 000 евро банката не събира такси за разглеждане на искане и оценка на обезпечение. В зависимост от инструкциите, документът може да бъде изпратен директно до ДФ „Земеделие", без това да породи допълнителни разноски за фирмите.

ПроКредит Банк се ангажира с кратък срок за проучване на клиента и предоставяне на банкова гаранция съобразена със специфичните му нужди и неговия бизнес, а обезпеченията по нея могат да бъдат парични средства или движимо, или недвижимо имущество като при банковия кредит.

Банката предлага широк спектър от гаранции, като най-разпространените са гаранция за участие в търгове и конкурси, за добро изпълнение, за плащане и за авансово плащане, гаранция за митнически цели, за потвърждаване на финансова стабилност, за допускане до митнически режим ТИР.

Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Застраховането в България"
доц. д-р Алекси Тасев , 2012
orange_li
"Книга за парите"
Методи Христов Станимир Христов, 2002
orange_li
"Капиталовите системи: Ролята им за решаването на пенсионния "
Българската асоциация на дружествата за допълнител,