Пазаруваме с кредитни карти от Пощенска банка без оскъпяване и с по-ниска лихва при разсрочено плащане

14 Октомври 2009 г.,zastrahovatel.com

Настоящи и бъдещи клиенти на Пощенска банка могат да пазаруват на разсрочено плащане при преференциални условия в избрани търговски вериги в цялата страна. Предложенията важат за притежатели на кредитни карти  EuroLine American Express и Visa, издадени от банката, и за клиенти, които кандидатстват на място за картите в  търговските вериги Технополис, Електра, Интермаркет”, „Зора” и „Хенди” в цялата страна. Клиентите, които кандидатстват на място в магазините за покупки на вноски чрез кредитни карти от Пощенска банка, получават одобрение в рамките на 1 час от момента на попълване на документите само срещу лична карта.

 

Във верига хипермаркети Технополис в цялата страна всяка покупка от настоящи картодържатели, както и нови клиенти, кандидатствали на място за покупка на вноски, може да бъде разсрочена на 12 месечни вноски при 0% лихва.

 

В магазини за техника „Интермаркет” пазаруването на разсрочено плащане с кредитни карти на Пощенска банка при 0% лихва е от 2 до 8 месечни вноски, а в 33-ите търговски обекта от верига магазини за техника „Зора” е от 2 до 5 месечни вноски.

 

Един от големите хипермаркети за бяла и черна техника в столицата - магазин Електра, предлага плащане на вноски с кредитни карти EuroLine American Express и Visa при 0% лихва до 24 вноски за конкретни марки продукти - Sony, както и за луксозните продукти на Miele.       

 

Във верига магазини за мобилни технологии „Хенди” всички нови клиенти, кандидатствали на място през октомври за покупки на изплащане за 12 месеца, ще имат преференциална по-ниска месечна лихва върху размера на покупката.

 Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Наръчник на застрователния посредник"
Христо Драганов Румен Гълъбинов, 2003
orange_li
"Книга за парите"
Методи Христов Станимир Христов, 2002
orange_li