Джексън остана без застраховка

21 Август 2009 г.,zastrahovatel.com

Семейството на Майкъл Джексън ще остане без парите от застраховката му живот.

През последните години от живота на звездата негов помощник вместо да покрива вноските по застраховката си прибирал парите. И така семейство Джексън ще се лиши от едни 20 милиона долара.

През 2002 година кралят на попа застраховал живота си, като през определен период от време трябвало да прави парични вноски и при евентуална смърт семейството му да получи сумата от застраховката.

Пластичният хирург доктор Стивън Хефлин, който е близък приятел на Майкъл разказва за британският вестник The Sun: "Семейството на Майкъл ми сподели, че един от неговите помощници е прибирал тези пари за себе си".

Представители на застрахователната компания потвърждават, че човекът отговорен за платежите, обещал да им изпраща парите, но не го направил.

Аферата излиза наяве едва след смъртта на певеца, в резултат на което семейството му може да претендира само за изплащането на 2,5 милиона, вместо на очакваните 22,5 милиона долара.

Пластичният хирург споделя, че тези пари са били много важни за Майкъл. Кралят разчитал, че след смъртта му парите ще получат трите му деца.

"Семейство Джексън са направо бесни. Те подготвят съдебен иск срещу човека, който носи отговорност по този въпрос. Случката е поредното доказателство колко използвачи е имало около Майкъл", - казва Стивън Хефлин.

Припомняме, че Джексън почина на 25 юни на 51 години. От резултатите от токсикологичната експертиза, а също и от проучването на многобройни улики стана ясно, че причината за смъртта на певеца е инжектирането му с "Пропофол", който се използва за приспиване на пациенти преди хирургически интервенции.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки