"ДЗИ-Общо застраховане" АД представя на пазара своята нова Автомобилна застраховка „Каско+”

16 Юли 2009 г.,zastrahovatel.com

От 15 юли 2009 г. „ДЗИ-Общо застраховане” АД представя на пазара своята нова Автомобилна застраховка „Каско+”. Полицата е валидна за Р България, страните от ЕС и от споразумението „Зелена карта”. Тя осигурява безплатно териториално покритие за страните от Европейския съюз, безплатен автоасистанс за чужбина за леки и лекотоварни автомобили.
 
ДЗИ предвижда атрактивни отстъпки за своите нови клиенти, както и възможност за договаряне на допълнителни условия при ликвидация на щети за ползване на официален сервиз, ремонт в чужбина и др. Специални клаузи и преференциални условия са подготвени и за шофьорите с добра история на щетимост. Мотото на настоящата кампания по застраховка „Каско ” е „ДЗИ ви пази дори и от слънцето”, защото всеки клиент, закупил полицата получава подарък - сенник за автомобил.

Подробна информация и съдействие при избора на клаузи и покрития могат да бъдат получени във всички офиси на ДЗИ на територията на страната.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Юбилейна научна сесия посветена на личността и творчеството "
Проф. д-р Велеслав Гаврийски Академик Иван Стефан,
orange_li
"Анализ на дейността на застрахователното дружество"
проф.д.ик.н Христо Драганов, проф.д.ик.н Марин Ней, 1999
orange_li