Пощенска банка обявява нови мерки в подкрепа на бизнеса и обществото

23 Юни 2009 г.,zastrahovatel.com

Пощенска банка въвежда нов пакет от мерки, за да удовлетвори потребностите на бизнеса и домакинствата в настоящата  икономическата среда.  Третият поред пакет от мерки, който е част от цялостната програма на Пощенска банка в подкрепа на бизнеса и общeството, влиза в сила от 22 юни 2009 г.

 

Мерките на Пощенска банка, насочени към бизнеса, предвиждат:

 

1.       Нови финансови решения за малките фирми, които позволяват оптимизация на банковите разходи и опростяване на процедурите при използване на банкови услуги. Новият пакет услуги ”Динамика +” дава възможност на малките предприятия да управляват по-ефективно финансовите си ресурси.

 

2.       Създаване на първия в България специализиран отдел за транзакционно банкиране. Новото звено, което е част от управление „Корпоративно банкиране”, ще се занимава приоритетно с плащания, управление на парични потоци, търговско финансиране и факторинг (вътрешен и международен).

Освен това през летния период големите и средни корпоративни клиенти на Пощенска банка ще могат да се възползват и от преференциални условия по разплащателни сметки и интернет банкиране.

 

В подкрепа на своите клиенти – домакинства и физически лица, Пощенска банка предлага:

 

3.       Нова услуга -Защита на плащанията”, насочена към клиентите на банката с  потребителски кредити. Целта на тази програма е да осигури по-голяма финансова сигурност на клиентите. Услугата дава възможност за по-лесно изплащане на задълженията в случай на възникнали непридвидени обстоятелства .

 „Защита на плащанията” ще се предлага от началото на юли 2009 г. при подаване на искане за нов потребителски заем или като допълнение на вече отпуснат заем.

 

4.       Възможност за клиентите с ипотечни кредити към банката да отложат плащането на една месечна вноска по кредита. Тази опция е валидна за периода от месец юли до месец септември 2009 г.

 

 

5.       Международна дебитна карта MasterCard Standard, която е в пакет с разплащателна сметка без такси за обслужване и извършени плащания. Това предложение е в сила до края на месец септември тази година.

 

 

„Този пакет от мерки е част от усилията ни да подпомогнем както клиентите си, така и  общество като цяло в настоящата трудна икономическа ситуация. Световната финансова и икономическа криза ни принуди да преосмислим стратегическите си приоритети, за да отговорим на новите предизвикателства, пред които сме изправени. Сега нашата най-важна задача е да бъдем опора на клиентите си и да им помагаме да преодолеят по-лесно трудностите, които срещат”, заяви Антъни Хасиотис, главен изпълнителен директор на Пощенска банка.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки