Пощенска банка пуска срочен депозит с растяща лихва до 12% в лева

16 Юни 2009 г.,zastrahovatel.com

От 15 юни 2009 г. Пощенска банка предлага 12-месечен депозит с растяща лихва – “Активни пари”. Лихвата нараства на всеки три месеца, като за депозити в лева достига до 12%, за евро – до 10% и за щатски долари – до 9% на годишна база. 

 

Освен растяща доходност, новият депозит предлага на клиентите и възможност да теглят и довнасят суми. Минималната сума за откриване на депозита е 1000 валутни единици. Довнасянето е до 2000 единици на месец, а теглене е възможно до размера на минималната сума за откриване. Лихвата се изплаща в края на 12-месечния период.

 

„Депозит „Активни пари” съчетава висока доходност и гъвкавост, като за разлика от повечето срочни депозити на пазара позволява както довнасяне, така и теглене. Тази опция ще даде на клиентите, избрали да доверят спестяванията си в Пощенска банка, по-гъвкави възможности за опериране със средставата им през едногодишния период на депозита”, коментира Момчил Смърдански, началник на отдел „Депозити”.

 

Освен с атрактивните лихвени нива, новият депозит ще привлече вниманието на клиентите и с интересен и новаторски рекламен клип. За пръв път банката избира да комуникира свой продукт с авторска 3D анимация, вдъхновена от добре познатата басня на Лафонтен за щуреца и мравката. Заслугата за изработването на новия клип е на екип от 7 художници и аниматори с художествен ръководител Георги Николов и режисьор Драго Шолев. Музикалното и звуковото оформление на клипа пък са дело на музикантите Николай Маджаров, Борис Зашев и инж. Симеон Славчев, които използват реалистични, записани на живо звуци, с чиято помощ приказните герои оживяват.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Застрахователният пазар"
Диана Иванова, Ивайло Иванов,
orange_li
"Здравно застраховане"
д-р Ирена Мишева ,
orange_li