Новото Каско на Алианц с 30% отстъпка

25 Май 2009 г.,zastrahovatel.com
Ако търсите сигурност за Вас и Вашия автомобил и желаете спокойствието на надеждната защита, Алианц България Ви предлага своя нов застрахователен продукт Автокаско, който включва много по-гъвкави условия.
Всеки, избрал Алианц за свой доверен партньор, получава възможността сам да посочи кои застрахователни покрития са най-целесъобразни за него, за да отговаря продукта напълно на потребностите му. Застраховакта е предназначена за леки автомобили, лекотоварни автомобилни до 3,5 тона и микробуси до 9 места.
Клиентите могат да намалят застрахователната премия до 30% от първоначалната стойност чрез сключване на застраховката с клауза «Спестена премия». Това означава, че сключилият с Алианц договор Каско плаща до 30% по-малко от действителната цена на застраховката и ако през времето, в което тя е валидна, няма застрахователно събитие, не доплаща получената отстъпка.
Друго предимство на Новото Каско от Алианц е, че възрастта на автомобила вече няма значение при ликвидацията на щети в доверени автосервизи, които са повече от 250 на територията на цялата страна.
В изминалите шест месеца бяха проведени над 2000 анкети сред клиенти на компанията по Каско застраховки. Над 90% от анкетираните са удовлетворени от предлаганите продукти и обслужване. Въпреки това, редица от клиентските препоръки бяха взети под внимание и включени в новата застраховка Каско с посочените вече нови предимства и улеснения.
С Новото Каско Алианц България цели да откликне на нарастващите потребности за гъвкавост, бързина, качествено обслужване и по-ниски цени, поставяйки интересите на своите над един милион клиенти на централно място в работата си.

Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки