Нова оптимизирана web-базирана система xInsBroker за управление дейността на застрахователните брокери пуска на пазара "Сирамакс"ООД

14 Ноември 2008 г.,zastrahovatel.com
 

От месец април 2008 г. фирма „Сирамакс“ ООД представи на пазара web-базираната система за управление дейността на застрахователните брокери xInsBroker. Тя е достъпна като абонаментна Интернет услуга като основната й концепция е създаването на персонален виртуален офис на застрахователния брокер, от който той да управлява бизнеса си онлайн и в реално време.

Използвайки системата xInsBroker, брокерът няма ангажименти по поддръжка, плащане на софтуерни лицензи, наемане на IT-специалист, който да обслужва системата, допълнителни средства за оптимизации в нея и т.н. Тази система дава алтернатива на българските застрахователни брокери да управляват бизнеса си по-модерно и по-рентабилно, с по-малко разход на време и усилия и с по-висока степен на контрол и сигурност на информацията си. Дава им и възможността да работят когато и където искат, стига да имат компютър и Интернет достъп.

Системата поддържа сертифициран достъп, аналогичен на този в банковия сектор. Всеки потребител в системата получава собствен сертификат и секретен ключ, което изключва възможността за неоторизиран достъп до данните на брокера.

През времето, от което е на пазара, системата xInsBroker се разви и допълни с нови функционалности и оптимизации. Нейните модули и подмодули администрират всички операции от дейността на брокера, свързани с реализацията, плащанията и отчетите на полиците, регистрирането и отчитането на щети, движението на полици, зелени карти, карти асистанс, стикери и сметки, регистри с пълна база данни на брокера (контрагенти, агенти, офиси, отстъпки, компании, комисионни и други), както и 12 вида справки, Дневник на брокера и Отчет към КФН, в който полиците се асоциират към съответните групи застраховки. Системата дава възможност за двустепенна структура на офисите – един централен офис и един или повече подчинени на него офиси.

Клиентите на системата са застрахователни брокери, които имат офиси и развита мрежа в цялата страна.

Повече информация за web-базираната услуга може да се намери в специализирания портал http://xinsbroker.com. От там е достъпен и разработеният демопортал на системата, който може да се посещава без регистрация и за неограничено време.

Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Делови решения"
проф. Румен Георгиев, 2006
orange_li
orange_li
"Анализ на дейността на застрахователното дружество"
проф.д.ик.н Христо Драганов, проф.д.ик.н Марин Ней, 1999