Булстрад - официален застраховател на Балканското изложение за недвижими имоти и градоустройствено планиране BalPEx

22 Май 2007 г.,zastrahovatel.com

На  18  май 2007 г. в Интер експо и конгресен център – София се откри  Балканското изложение за недвижими имоти и градоустройствено планиране BalPEx. Целта на изложението  бе да бъде дадена  възможност на клиентите да установят директен контакт с предлагането от страната и чужбина и като събитие, даващо най-реална представа за пазара да стане фокус за инвеститорския интерес от чужбина.

На изложението участваха  над 150 фирми български и чуждестранни фирми - строителни и инвестиционни компании, архитектурни бюра и финансови институции, фирми, занимаващи се с управление на собствеността, издателства и медии.

ЗПАД „Булстрад” участва като официален застраховател на BalPEx  – Пролет 2007.  Причината за  това  участие и формата му е провокирана от  клиентите на компанията от  строителния сектор и  услугите,  свързани с него. 

На  строителния пазар в България присъстват около 11 000 компании с приблизително 150 000 заети в тях. През последните години строителният сектор бележи ръст на продукцията в рамките на 12-18%  (за 2005 г. – на стойност 4 млрд. евро) . По предварителни данни за 2006 г. се очаква  тя да надхвърли 4.5 млрд. евро.

Пред гостите на изложението Булстрад направи две презентации:
- "Важни аспекти при застраховането на строителни обекти и отговорностите, свързани с цялостния процес на строителство" с лектор Атанас Симеонов, директор на дирекция "Техническо застраховане" в ЗПАД Булстрад и
 - "Застраховката на фирмено и домашно имущество - гаранция за финансова стабилност на бизнеса и сигурност за личната собственост" с лектор Пламен Захариев, директор на дирекция "Имуществено застраховане и злополука" в ЗПАД Булстрад. 

Интересът към предлаганите от Булстрад застрахователни продукти беше значителен. Представителите на чужди компании показаха добра  застрахователна култура и ясно демонстрираха, че застрахователната индустрия е един от най-значимите партньори на всеки бизнес.
Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Застрахователният пазар"
Диана Иванова, Ивайло Иванов,
orange_li
"Застрахователно право "
Велеслав Гаврийски,
orange_li
"Юбилейна научна сесия посветена на личността и творчеството "
Проф. д-р Велеслав Гаврийски Академик Иван Стефан,