ЗК „Български имоти“ обяви новите си цени за „Гражданска отговорност“ 2007

16 Декември 2006 г.,zastrahovatel.com

От 15.12.2006г.задължителната застраховка за автомобили с мощност на двигателя до 1800 куб. см. ще струва 87 лв. за водачите, които през последните 3 години не предизвикали ПТП и 142 лв. за тези, които са били причина да стане катастрофа на пътя през този период. За най-масовия клас автомобили това са едни от най-атрактивните цени за застраховката на пазара.

От ЗК „Български имоти“ уведомиха ,че няма да делят премията на две в зависимост от това дали водачът ще пътува само на територията на страната, или ще излиза и в чужбина. Основният показател при определянето на цената е факторът, дали собственикът на автомобила е предизвикал пътно транспортни произшествия през последните 3 години, или не.

Друг съществен момент от предложението, което правят застрахователите на „Български имоти“ към своите клиенти, е фактът, че те оферират крайна цена, а не цена, към която по-късно се добавят 10 лв. за Гаранционен фонд и 1.4 лв. за стикер.

За автомобилите с мощност на двигателя до 2500 куб. см застраховката ще струва съответно 104 лв. и 174 лв., а за тези с кубатура над 2500 цената е 203 лв. и 363 лева.


Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки