Superbrands избра Армеец за най-силна марка в застрахователния бранш

13 Декември 2006 г.,zastrahovatel.com

Superbrands избра Армеец за най-силна марка в застрахователния бранш на премиерата на книгата Superbrands, която е определяна от медиите в много страни като “Оскарите на брандинга”

ЗПАД “Армеец”, най-динамично развиващата се компания в застрахователния сектор, заслужено намери място сред най-добрите търговски марки в България. Постиженията на дружеството през последните десет години на българския застрахователен пазар бяха оценени от независимо експертно жури, както и чрез гласуване на потребителите в Интернет. Гласуването, част от световната програма Superbrands, която отличава и промотира най-силните глобални и локални марки в рамките на националния пазар, е отлична възможност общественото мнение да се разгледа успоредно с това на експертите.

Символът “Superbrands 2007” е високо признание за отличен брандинг, а оценката на кредитния рейтинг BB+, дадена на Армеец от Българската агенция за кредитен рейтинг съвместно с ICRA an Associate of Moody’s Investors Service е сериозно доказателство за конкурентоспособността на компанията. Дружеството отчита нуждите на потребителите чрез индивидуализиране на продуктите и бързо компенсиране на щетите в действителен размер. Посланието на Армеец е “Храброст, Твърдост, Почтеност”.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки