Важнa информация за клиентите на ЗАД "Армеец"

27.10.2020
Важнa информация за клиентите на ЗАД

Прессъобщение от ЗАД „Армеец“


Във връзка със завишените случаи на заболели от COVID-19 в страната, бихме искали да Ви информираме, че част от служителите на ЗАД „Армеец“ преминават в дистанционен режим на работа от дома. Ръководството на дружеството предприема необходимите мерки за намаляване на риска от заразяване и превенция както на служителите, така и на клиентите си. Въпреки създалата се ситуация сме организирали непрекъсваем процес на обслужване, като Ви уверяваме, че нашите служители ще работят с нужните предпазни мерки. Офисите и ликвидационните центрове работят с обичайното си работно време за сключване на застраховки, плащане на вноски по застрахователните полици и регистрация на щети.


За Ваше улеснение на интернет страницата на дружеството ТУК, може да намерите заявления за електронно попълване на уведомление за щети по автомобилни застраховки, застраховки на имущество, злополука и застраховки за пътуване. Всички клиенти, които желаят да подадат заявленията си по електронен път, може да го направят на следния електронен адрес: onlinesupport@armeec.bg


За да бъдат избегнати струпвания от хора пред центровете за ликвидация, срокът за завеждане на щети се удължава от 7 на 14 дни.


За допълнителна информация и съдействие от експерти, на Ваше разположение е денонощна линия за обслужване на клиенти.


За страната:


+359 700 1 3939


+359 88 792 24 44

 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Застраховането в България"
доц. д-р Алекси Тасев , 2012
orange_li
"Застрахователен пазар"
Боян Илиев, Ирена Мишева, 2005
orange_li
"Анализ на дейността на застрахователното дружество"
проф.д.ик.н Христо Драганов, проф.д.ик.н Марин Ней, 1999