Служители на NN участват в засаждането на Новата гора на София

27.11.2017

Служители на NN участват в засаждането на Новата гора на СофияНовозалесените площи имат за цел да подобрят качеството на въздуха и живота на столичани


На 17 и 18 ноември, в рамките на провелия се тиймбилдинг на NN Животозастраховане и на NN Пенсионно осигуряване, екипи от цялата страна на двете компании взеха дейно участие в засаждането на повече от 150 дръвчета край столицата. Служителите на NN се включиха активно в първия есенен залесителен период и с усилията си допринесоха Новата гора в кв. Суходол край София да се превърне в  реалност. 

Новозалесените площи имат за цел да подобрят качеството на въздуха и живота на столичани, както и да превърнат София в по-зелен и красив град. Създаването на бъдещата гора, която NN като зелена компания подкрепя, е част от инициативата „Мисли чисто“ на Столична община. Планира се гората да обхване 225 декара площ, като бъдат засадени близо 125 000 дръвчета, сред които липа, акация, цер и други широколистни видове. 

Благородната кауза, която е отворена за всички граждани, продължава до 3 декември 2017 г., като желаещите могат да се присъединят към нея всеки уикенд от 10:00 до 16:00 ч. 

Повече информация за инициативата има на 
www.novatagora.bg.

 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки