Където и да пътуваш, си на сигурно място

15.04.2022
Където и да пътуваш, си на сигурно място
Ако и ти си от хората, които всеки път, когато пътуват, си казват: „Човек е човек, когато е на път“, си един от нас – любителите на пътешествия до по-близки и по-далечни места, по целия свят. 

Все по-често преди пътуване, независимо дали е с цел работа, екскурзия, хоби, посещение на културни събития, ние сядаме и планираме до най-малкия детайл програмата, а и застраховката, от която ще имаме нужда – за да се погрижим за себе си, за любимите ни хора, за семейството ни. 

Ако си сред онзи процент късметлии, които не се спират и пътуването по цялото земно кълбо е и удоволствие, и начин на живот, а защо не и работа, имаме нещо специално за теб.  

С онлайн застраховка UNIQA pure за многократни  пътувания - Мултитрип, сключваш една полица в рамките на една година и не мислиш за застраховка за всяко пътуване. 

С нея получаваш месечен абонамент (минимум 6 последователни месеца) и имаш покритие за всички пътувания с продължителност до 30 дни. Избираш между 3 надграждащи се пакета, които можеш да променяш според нуждите си. Можеш да сложиш полицата си на пауза до 3 месеца и да я активираш отново, когато ти трябва. Можеш да добавиш 2 допълнително избираеми покрития: Зимни спортове, ако си любител на ските и борда, и Отмяна/Прекъсване на пътуването, защото всичко може да се случи по време на път. Подсигури се в случай на отмяна или прекъсване на пътуването с допълнителното покритие Отмяна/Прекъсване на пътуването. За целта е нужно да сключиш застраховката най-късно 14 дни преди началната дата на пътуването. 

И не на последно място: подаваш претенция през твоето смарт устройство, без да ти се налага посещението в офис.  

Мултитрип ще ти бъде полезна в случай на неочаквани разходи за болнично и/или извънболнично лечение, при възникнали неотложни медицински състояния в чужбина и спешна стоматологична помощ, при загуба или забавяне на личен багаж, загуба на лични документи, при нужда от правна помощ, спасителни разноски и други. Застраховка при пътуване в чужбина покрива и медицински разходи, свързани с болнично и/или извънболнично лечение и в случаи на Covid-19, включително и разходи за медикаменти. Риск, който нерядко е изключен от покритията на други аналогични продукти. Застрахователното покритие за Covid-19  не се заплаща допълнително и е част от основния пакет на продукта.       

Лесно е да си защитен по време на път. Калкулирай цена и избери подходящия за теб застрахователен продукт. И не забавяй, че всичко това е бързо и удобно през твоя телефон. 

Пътуването по света е твоят начин на живот? Мултитрип е точно за теб. Калкулирай и купи тук: онлайн застраховка UNIQA pure за многократни пътувания 

Ако пък си от любителите на пътешествията, които не успяват да планират за цяла година напред, за теб е подходяща онлайн застраховка UNIQA pure за еднократно пътуване

На добър път!

 
 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Анализ на дейността на застрахователното дружество"
проф.д.ик.н Христо Драганов, проф.д.ик.н Марин Ней, 1999
orange_li
orange_li
"Застрахователният пазар"
Диана Иванова, Ивайло Иванов,