страници:

Застрахователният портал Zastra.bg е новият играч в онлайн застраховането

Zastra.bg, собственост на Акреа Инс е на застрахователния пазар от няколко години, а новата му посока на развитие са онлайн застраховките. Застрахователният портал е с изцяло обновена визия и предлага пълен набор от застрахователни продукти - гражданска отговорност, автокаско, застраховка имущество, застраховка при пътуване злополука, здравни и фирмени застраховки. От години издаването на електронна полица онлайн за Гражданска отговорност е стандарт в повечето държави от ЕС и по света. Онлайн гражданска отговорност е напълно идентична със застраховката направена в офис, като предимството, че пести време и посещение на офис, е безспорно. След поръчка в сайта на полицата, куриер доставя стикера в дома ви, или в офис. У нас онлайн Гражданска отговорност набира все повече популярност, но все още сме далече от нивата в Европа. Предимството на офертите за Гражданската отговорност в Zastra.bg е в разнообразието от оферти от различни застрахователи и прецизното изчисление на офертите. Калкулаторът за Zastra.bg работи в реално време, за разлика от повечето брокери и цената, която ще видите накрая е онова, което реално ще платите. От компанията гарантират, че работят на цени, които не са по-високи, от тези на самите застрахователни компании.
  • 25 Април 2007 г., zastrahovatel.com
Банка Пиреос България с първи клон в Разград
Клонът в Разград е петият, който банката открива от началото на годината .В момента клоновата мрежа наброява общо 70 клона в цялата страна
  • 27 Март 2007 г., zastrahovatel.com
Eurobank EFG взе участие в Деня на Капиталовите Пазари в Лондон
Целите на Групата са: нетни приходи от над 60 млн. евро за 2007 г. и над 260 млн. евро за 2009 г.; съотношение на разходи към приходи по-малко от 58% до 2009 г. ; възвръщаемост на изискуемия собствен капитал от над 15% до 2009 г.
  • 23 Март 2007 г., zastrahovatel.com
Не дават на Ковачки Общинска банка
страници:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Презастраховане"
Проф. д-р Велеслав Гаврийски ,
orange_li
"Капиталовите системи: Ролята им за решаването на пенсионния "
Българската асоциация на дружествата за допълнител,
orange_li
"Застраховане"
Проф,Христо Драганов, Боян Илиев, д-р.Ирена Мишева,