ЗАД „Армеец“ представи обновената си застраховка „Защитен дом“ на промоционална лятна цена

06 Юни 2017 г.,zastrahovatel.com
До 50% отстъпки за имуществено застраховане през лятото

Застрахователна компания „Армеец“ обнови общите условия по застраховката си „Защитен дом“ и даде старт на традиционната си лятна промоция по имуществено застраховане. Тя започна на 1 юни и ще продължи до 30 септември. В този период всички клиенти на дружеството могат да осигурят защита на своя дом като сключат застраховка „Защитен дом“ с 45% отстъпка от тарифата. Минималната застрахователна премия е 10 лв. Потребителите могат да се възползват от допълнителните отстъпки на ЗАД „Армеец“ за липса на щети, комплексно застраховане и еднократно плащане. Така общият сбор на приложените отстъпки може да достигне 50%.

Широкото покритие на застраховка „Защитен дом“ дава най-добрата възможност клиентите да защитят имуществото си от непредвидени събития като пожар, мълния, природни бедствия, аварии на ВиК, късо съединение, токов удар, вандализъм, кражба чрез взлом, кражба с техническо средство, грабеж и много други непредвидени опасности. Осигурено е пълно застрахователно покритие на жилищни, вилни и стопански сгради, включително направените в тях подобрения, общо обзавеждане и лични вещи, битови електроуреди,  аудиовизуална и електронна техника, стопанско имущество, произведения на изкуството и други. Застрахователните обезщетения вече се определят по възстановителна стойност.

ЗАД „Армеец“ предлага и допълнителни улеснения за клиентите. За сключване на застраховка „Защитен дом“ не се изискват първоначален оглед на дома, а при застраховане на вещи срещу „Кражба чрез взлом”, „Кражба с техническо средство“ и „Грабеж“ до 15 000 лв. не е нужен предварителен опис.

Повече информация за условията по обновената застраховка „Защитен дом“ може да откриете в офисите на компанията в цялата страна, при застрахователните посредници,  които работят със ЗАД „Армеец“, както и на уебсайта www.armeec.bg.Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки