ЗАД „Армеец“ със специална великденска промоция по имуществено застраховане

06 Април 2017 г.,zastrahovatel.com


Застрахователно дружество „Армеец“ посреща великденските празници с промоционална великденска кампания и големи отстъпки на имуществените си застраховки. От 1 април до края на май клиентите на дружеството могат да се възползват от 20% намаление при сключване на застраховка „Защитена фамилия” и 30% отстъпка за застраховката „Защитено имущество”.


Това  ознавача, че минималната премия по полица „Защитена фамилия” през периода на промоцията, е 10 лв. (или само за 0,03 лева на ден), като тя покрива до 5000 лв. щети на жилището. При движимото имущество пък се покриват щети на стойност до 1000 лв. Освен специалните цени, от „Армеец“ са улеснили максимално процедурата за сключване на застраховка – не се изискват документи за собственост на жилището, не е необходимо да се извършва оглед на дома. При застраховане на вещи срещу „Кражба чрез взлом” до 6 000 лв., не се налага те да бъдат описвани.


Изключително атрактивно е и предложението за застраховка „Защитено имущество“. Например – 77 лв. ще струва премията, ако клиент реши да застрахова за 200 000 лв. до 20-годишна офис сграда в София (висока до 6 етажа) срещу пожар, природни бедствия, аварии и вандализъм. Ако е включен и риск от земетресение, с великденската отстъпка премията възлиза на 203 лв. Редом с великденската промоция, клиентите могат да ползват и други намаления от действащата тарифа на застраховка „Защитено имущество“, с които максималните отстъпки могат да достигнат до 50%!
Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки