„Лев Инс“ застрахова лекари срещу насилие

17 Септември 2016 г.,zastrahovatel.com


Уникален застрахователен продукт ще защитава лекарите и медицинския персонал при изпълнение на служебните им задължения. Най-новата застраховка беше създадена от ЗК „Лев Инс“ след зачестилите напоследък посегателства срещу медици. Само преди няколко дни, на 11 септември, пациент нападна и преби лекар и медицинска сестра в Института за спешна помощ „Пирогов“. Нападението предизвика вълна от недоволство и протести сред медицинското съсловие, което настоява за мерки, които да осигурят безопасността им по време на работа.


В името на сигурността на хората в бели престилки, „Лев Инс“ разработи най-новия си продукт, от който вече могат да се възползват, както правоспособни лекари, така и медицински персонал и парамедици. Те ще получат помощ в случай на насилие, причинени телесни повреди, както и съдействие при заведени граждански дела срещу причинителя на увреждането.


Иновативният продукт се предлага, както самостоятелно, така и в пакет със задължителната застраховка „Професионална отговорност на лекари и медицински персонал“.


Застраховката е лесна за сключване и обслужване, на достъпни цени, създадена с грижа за здравето и живата на лекарите и медицинския персонал. Попитайте за нея в нашите офиси и при посредниците или на тел. 0800 15 333.
Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки