Уорън Бъфет дигитализира застрахователните полици чрез „GEICO“

22 Февруари 2016 г.,zastrahovatel.com

Местните шофьори, застраховани от GEICO (“GEICO застрахова около 22 млн превозни средства и е дъщерно дружество на Berkshire Hathaway Inc., собственост на Уорън Бъфет),могат да използват своите смартфони и други електронни устройства, за да покажат на служителите на реда, че имат автомобилна застраховка.

Компанията е първата в щата, одобрена съгласно ревизираните регламенти по-рано тази година от DMV( правителствена агенция , която администрира регистрацията на превозни средства и лицензиране на водачите), които позволяват на застрахователните дружества да издават електронни застрахователни лични карти, вместо традиционните карти на хартиен носител като доказателство за застраховка.

Клиентите могат да получат достъп до техните електронни идентификационни карти чрез мобилната апликация на „GEICO“, която може да бъде изтеглена за мобилни устройства. Електронните карти могат да бъдат използвани в DMV офиси по време на спиране за осъществяване на контрол и осигуряване на доказателство за застрахователно покритие.
Изпрати мнение или коментар
Уважаеми читатели,
Екипът на Zastrahovatel.com ви уведомява, че администраторите на форума ще премахват всички мнения и коментари, съдържащи нецензурни квалификации.
Име:
E-mail:
Вашият коментар:


 
Застрахователна библиотека
Полезни връзки
orange_li
"Икономика на застраховането"
Проф. д-р Велеслав Гаврийски ,
orange_li
"Застрахователен пазар"
Боян Илиев, Ирена Мишева, 2005
orange_li
"Застраховането в България"
доц. д-р Алекси Тасев , 2012